Съдбата обича смелите, Скорпиони, Близнаци, не харчете за дреболии

Ето какво показват звездите днес

Съдбата обича смелите, Скорпиони,  Близнаци, не харчете за дреболии | StandartNews.com

ОВЕН

Началото на деня ще бъде доста напрегнато. Всякакви дребни инциденти и незначителни събития могат да повлияят на настроението ви. Ако запазите самообладание и хладнокръвие, ще успеете да се справите. Следобедът ще бъде по-приятен. Вечерта е подходяща за романтична среща. 

ТЕЛЕЦ

Началото на деня ще бъде предизвикателство, особено за тези с големи планове. Няма да е лесно да осъществите дори и малка част от намеренията си. Постоянно някой ще се меси в делата ви неподходящо, ще ви разсейват и объркват. Следобедът ще бъде креативен, с възникващи добри идеи. 

БЛИЗНАЦИ

Може да възникнат някои дребни проблеми днес. Не са изключени досадни недоразумения и разногласия с близките. Няма за какво да се притеснявате - всичко ще се уреди скоро, а проблемите ще бъдат решени. Трябва да внимавате с парите. Има риск да похарчите твърде много за дреболии.

РАК

Добър ден да научите нещо ново, да събирате и анализирате информация, да общувате с хора, чийто опит може да ви бъде полезен. Бързо запомняте всичко. Струва си да говорите за вашите притеснения и тревоги. Ще получите съвет, подкрепа и помощ. Вероятни са дребни домашни проблеми.

ЛЪВ

Денят ще мине добре, но не бива да очаквате нищо особено от него. Едва ли ще имате главозамайващи победи или ще разрешите грандиозен проблем. Но ще имате успехи в дребните неща, приятни изненади и срещи, които ще ви донесат много радост. Хубаво би било да я споделите с близките си.

ДЕВА

Днес сутринта ще сте много раздразнителни. Ще се ядосвате за дреболии, ще се дразните и ще спорите. Но това време е идеално да правите важните неща сами и да решавате някои сериозни проблеми. Следобедът ще донесе добри новини. Ще бъде приятно време за общуване.

ВЕЗНИ

Денят ще започне с притеснения и проблеми, които трябва да бъдат решени. Важно е да не бързате. Ще ви отнеме време, за да разберете как е най-добре да постъпите, за да намерите точния път към целта. Можете да потърсите помощ или съвет. Вероятно ще получите каквото ви трябва. 

СКОРПИОН

Денят ще бъде интересен и наситен със събития. Звездите ще подкрепят тези, които са готови да поемат риск и не се страхуват да експериментират. Ще има много интересни разговори и приятни срещи. Денят е подходящ за правене на планове. Няма значение дали са за работа, хоби или лични отношения.

СТРЕЛЕЦ

Денят ще е по-спокоен от обикновено. Работата ще е предимно рутинна и това ще ви позволи да отделите време за срещи с приятели. На някои от вас ще се наложи да пътуват, но на близки разстояния. Романтична среща няма да ви разочарова и със сигурност ще ви донесе приятни изненади. 

КОЗИРОГ

Началото на деня ще бъде спокойно, идеално за почивка и възстановяване. Можете да правите някои прости и познати неща. Те няма да ви уморят и ще останете много доволни от резултата на труда си. Информация, получена днес, ще ви позволи да избегнете сериозни грешки в бъдеще.

ВОДОЛЕЙ

Денят ще бъде посветен на полезни занимания. Ще получите отговори на въпроси, за които неведнъж сте говорили с близките си. Може да обсъждате текущи проблеми или да говорите за неща, които са предизвиквали много разногласия. Този път ще бъде възможно да се постигне компромис. 

РИБИ

Ден за нови планове и оригинални идеи. Ще бъдете креативни по всички въпроси, ще измисляте нещо ново, за ситуации, в които другите са предпочели да действат с доказани методи. Хората около няма да ви подкрепят веднага, а това определено ще ви забавлява. Подарък ще ви изненада.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай