Сашо Кадиев пак закъсня. Извинението му остави всички без думи

Опъна нервите на Деси и Рая

Сашо Кадиев пак закъсня. Извинението му остави всички без думи | StandartNews.com

Сашо Кадиев отново проспа старта на ефира. Точно в 9,30 екранната му партньорка Деси Стоянова и актрисата Рая Пеева започнаха да обсъждат каква ли е причината за поредното закъснение на Кадиев. Това отвори приказка кой кога е закъснявал фатално.

Рая разказа как се успала за детско представление. Събудила се чак в 12,30 на обяд, когато постановката отдавна била изиграна от колегите й.За щастие в театъра имало втори, дублиращ екип и така отсъствието й било покрито. Не казах какво съм правила предната вечер, за да не ме уволнят. Няма да го кажа и сега, защото може и оттук за ме уволнят, засмя се Рая.

Деси Стоянова сподели, че е закъсняла за работа един единствен път, но не фатално. Появила се в бТВ 20 минути по-късно, отколкото планирала. Денят бил важен, защото по сценарий със Сашо трябвало да изкачват фасадата на НДК и Деси искала да е на терен по-рано от обикновено. Закъснението й не спънало ефира. Докато двете дами си споделяха случки със закъснения асистентка на „Преди обед” съобщи, че Сашо е възпрепятстван да се яви навреме.

Кадиев влетя в студиото с 40 минути закъснение. И измисли най-шеметното извинение, което остави без думи и колегите му, и зрителите. Запъхтян, Сашо обясни, че тъй като днес е Еньовден, спазил стара семейна традиция да бере билки призори. Станал с 4,30 ч. и хванал гората. Там обаче нямал покритие, за да се обади по телефона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай