Сашо Диков открил за телевизията Дана от "Фермата"

Журналистът бил в плен на чара на дългобедрата госпожица

Сашо Диков открил за телевизията Дана от "Фермата" | StandartNews.com

Възприеманата като една от най-колоритните участнички в новия сезон на „Фермата” – Диана Русева, която съотборниците й наричат Дана, е откритие на несломимия ценител на женска хубост Сашо Диков. Именно Стажанта прави от нея журналистка, пише Уикенд.

Дана е завършила УНИБИТ със специалност „Библиотекознание и информационни технологии”.  Журналистическата си кариера започва в телевизия „Евроком”, като анализатор в предаването „Дискусионен клуб „Седмиците” със своя футболна рубрика. Ако се вярва на слуховете, всичко това станало с протекциите на Сашо Диков, който от близо 3 години е част от екипа на медиата.

Журналистът бил в плен на чара на дългобедрата госпожица, която участвала в различни конкурси по красота. Харесвало му, че има хъс и мнение за всеки мач. Познавала се с доста футболисти, най-вече от любимия й отбор „Левски”. Борбеният характер на младата жена впечатлил Диков и той помолил шефовете да й „отцепят” ефирно време.

От март 2019 г. Русева работи и като автор в сайт, където прави прогнози за предстоящите футболни мачове. Заклетата левскарка смята, че сините  трябва да бъдат шампион на България за вечни времена.

Диана Русева често не подбира думите си към играчите във „Фермата”. Обича да поставя хората на мястото им. Разказва, че я дразнят псевдо патриотите, за които родолюбието се изразявало в това да развяват българското знаме и да преяждат с агнета по време на празници. Буйният си характер наследила от своя баща, който до обяд бил най-добрият родител, а следобед се превръщал в битов алкохолик със зъл нрав.

Тази дни обаче Русева се показа като страхливка, уплашена от нашествие на гризачи. Участниците в предаването бяха нападнати от мишки. Те ги налазиха посред нощ, а първият който се усети за чуждото присъствие, бе готвачът Илиян Кустев. Малките мишлета се движеха в редица по леглата на участниците, повечето от които продължаваха да спят и дори похъркваха. Най-объркана от ситуацията бе мъжкараната Дана Русева. Сливналийката изпадна в ужас, че на възглавницата й е имало мишка и пожела да се изнесе на палатка, далеч от къщата.

„Да, имаше мишка и играеше казачок до главата ти. Какво толкова си се вперила в тези мишки?! Не са по-големи от теб. В пъти по-силна си от танцуващата до теб мишка. Хората си гледат хамстери вкъщи, ти за едно мишленце... Чудо голямо!  Прибира се реколтата от полето, гризачите огладняват и атакуват мазетата. Ако щеш скрий не в палатка, а зад нея”, подхвърли известният готвач на ококорената Дана, която до преди появата на сивите същества минаваше за ербап момиче, готово да се заяжда с всеки.

Опърничавата девойка, която описваше себе си като безстрашна, е притеснена, че гризачите могат да донесат във фермата опасни зарази, да изядат дрехи и обувки. За съжаление никой друг не споделя тревогите й, пък и тя не забелязва, че я вземат на майтап.  Фермерите се учудват как може едно толкова агресивно в поведението си момиче, да се стресира от мишки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай