Съпругът на Сашка Васева с подробности за състоянието й

Певицата е с тумор в мозъка

Съпругът на Сашка Васева с подробности за състоянието й | StandartNews.com

Сашка Васева посрещна рожден ден №55 в Германия, където е на прегледи заради тумор в мозъка.

„Туморът притиска част от мозъка и затова Сашка не вижда. Шансовете й за оздравяване са големи, но сроковете са кратки. Нуждаем се от около 80 000 евро за операцията и вероятно още толкова за възстановяването. Според лекарите шансовете за възстановяване на зрението са 30-40%. Не можем сами да набавим такава сума и затова ще търсим помощ от приятели. Не сме обявявали банкова сметка досега, така че всички съобщения в интернет по този въпрос са или грешка, или са направени със зла умисъл“, сподели в „Преди обед“ Христо Бакърджиев, съпруг на певицата. „Сашка е силна духом и често пее. Вчера за рождения ден си пожела да прогледне“, допълни Бакърджиев.

В последните години Сашка разреди своите сценични изяви заради проблеми с очите. Тя загуби на 100 процента зрението на едното, като според лекаря или лекарите, поставили й диагнозата у нас - това се е дължало на атрофия на зрителния нерв. Тъжната истина обаче се оказва съвсем различна и опасна.

"Това се оказа абсолютно грешна диагноза. Можело е всичко да се оправи без последствия и да си бъде човека и певеца, който си беше преди, да радва хората, да бъде отдадена на себе си, на семейството, на феновете, на народа си. За нея това е голямото желание - да може да пее, за това е родена. Има талант и дарба, нищо друго не я интересува. Може би затова има толкова воля за живот и сила психическа да издържи на всички тези обстоятелства", добави Бакърджиев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай