С кого живее бившият на Лили и Богдана

82-годишният Здравко Радоев си е хванал за гадже по-млада от него интелектуалка

С кого живее бившият на Лили и Богдана | StandartNews.com

Първата любов на Лили Иванова и бивш съпруг на Богдана Карадочева - 82-годишният музикант Здравко Радоев, си е хванал за гадже по-млада от него интелектуалка на име Орхидея. 

Радоев винаги е признавал, че Лили си остава единствената владетелка на сърцето му и че то е туптяло толкова страстно само за нея. Но изглежда, че той все пак е успял да продължи напред, пише "Ретро".

Говори се обаче, че примата не таи добри чувства към него. Въпреки възможностите си, тя не му е помогнала нито веднъж в тези тежки времена. Лили многократно е споделяла, че покойният Иван Пеев е единственият мъж, когото истински е обичала.

Радоев, който е истинският създател на двете големи звезди - Лили и Богдана, дълги години не получаваше и стотинка пенсия заради изгорелите архиви на Концертна дирекция. Но сега в списъците на Министерството на културата фигурира и неговото име. Той вече ще получава по 500 лева на месец, въпреки че е пенсионер от 1988-а. Тогава е бил пенсиониран с указ на Държавния съвет по предложение на Съюза на музикалните дейци, но се е оказало, че му липсват 30 години стаж.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай