С какъв тоалет да посрещнем Годината на Тигъра

Звярът обича разумни и ревностни хора, които знаят как да управляват бюджета и да насочват ресурси за доброто на семейството си

С какъв тоалет да посрещнем Годината на Тигъра | StandartNews.com

Наближава новата 2022 година, която е важно да се посрещне така, че да се прояви благоволението новият покровител - Водният тигър. Изборът на подходящо облекло за вашата празнична нощ ще ви помогне да привлечете късмет и просперитет през цялата година.

Новогодишният празник се очаква цяла година и всеки иска да блесне в празнична нощ. 

Основният цвят на годината ще бъде синьото и неговите нюанси, а това се дължи на факта, че 2022 г. ще бъде доминирана от стихиите на Водата. Изборът ще бъде широк, така че всеки ще намери приемлива гама за себе си, подчертавайки естествената си красота. Би било подходящо да се използва смесен нюанс: синьо-виолетово-червеното ще бъде основната тенденция на новогодишната нощ и определено ще привлече успеха за дългите 12 месеца.

В годината на царуването на Тигъра можете да изберете всеки естествен нюанс - жълт, кафяв, зелен, сребрист, черен. Би било подходящо да използвате моно цвят с ярки аксесоари: черен костюм и ярък сребърен клъч или вратовръзка в пясъчен цвят. Цветовите комбинации могат да бъдат разнообразни, но експертите по биоенергетиката препоръчват да не се използват щампи на тигрови ивици и да се използва естествената козина вместо изкуствен заместител. 

Какво да облекат жените за празника

1. Рокли.

Женствената визия, вталените форми и затворените дрехи ще бъдат най-актуални. В навечерието на Нова година 2022 не трябва да избирате разкриващи тоалети - най-добре е да изберете затворени дълги вечерни рокли, подчертаващи изяществото на фигурата. Рокли с висока талия и тоалети с дължина до коляното също ще бъдат подходящи.

2. Поли.

Експертите препоръчват да избирате поли с дължина не по-малко от коляното. Ще бъдат подходящи дълги разкроени поли без повдигащи фусти и ярък декор. Най-актуалните ще бъдат простите, некрещящи тоалети. 

3. Панталон в комбинация с грациозни блузи ще се превърне в ярка визия. По-добре е да откажете сака, които правят визията по-тежка, в полза на леките жилетки и пелерини. Широките панталони също ще бъдат неподходящи: 2022 г. се вижда най-добре в панталони с права кройка. 

Какво да обелкат мъжете:

1. Класически костюм. Класиката не остарява и мъжете ще могат лесно да подчертаят визията  си с прави панталони в тъмно синьо или черно, контрастна риза и ярки аксесоари: папийонка, копчета за ръкавели, часовници. Блейзери без вложки на раменете, които няма да пречат на движението, ще допълнят визията. Някаква небрежност в изображението би била добре дошла.

2. Срещата през 2022 г. може да се проведе  в обичайния стил . Ризи с къси ръкави, ярки тиранти или просто дънки ще бъдат подходящи. Правилото на Тигъра е да се обличате удобно, така че нищо да не отвлича вниманието от работата и грижата за семейството.

Важно е да празнувате Нова година със семейството или близките си. За тоалета изберете цветове, които ще привлекат късмет. Не е необходимо да купувате скъпи артикули - Тигърът обича разумни и ревностни хора, които знаят как да управляват бюджета и да насочват ресурси за доброто на семейството си

/Actualno.com/

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай