Роналдо се готви за старини. Къде ще живее

Купува ново имение в Португалия

Роналдо се готви за старини. Къде ще живее | StandartNews.com

Супер звездата Кристиано Роналдо е поръчал да бъде построено имение за 7 милиона паунда на „Португалската ривиера“, което семейството му да използва, когато се пенсионира, съобщава “Дейли мейл“, цитиран от "Телеграф".

36-годишният нападател на Манчестър Юнайтед купи голям парцел в Кинта да Мариня, Кашкайш, на западния бряг на родната Португалия, наречен "Португалската ривиера", предвид статута си на престижен и скъп район.

Според запознати, Роналдо планира да се установи именно там със семейството си, когато окачи бутонките на пирона.

През 2020 г. звездата на „червените дяволи“ се изръси £6,5 милиона за модерна площадка от 3100 квадратни фута на Avenida da Liberdade с фитнес зала и закрит плувен басейн. Така той стана притежател на най-скъпия апартамент, продаван някога в Лисабон.

Жилището е на половин час път с кола от новата му покупка в Кашкайш, като работата по изграждането на имението вече е започнала.

36-годишният Кристиано вече е на възрастта, когато футболистите са склонни да се пенсионират, но при подписването с Юнайтед лекарите очевидно са му казали, че има тялото на 26-годишен, предполагайки, че може да играе на най-високата ниво още няколко години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай