Рами Малек и компания раздават Оскарите

Миналогодишните отличници ще връчват статуетките на победителите за 2020-а

Рами Малек и компания раздават Оскарите | StandartNews.com

От Академията на филмовите изкуства и науки обявиха, че миналогодишните носители на награда „Оскар“ в актьорските категории ще връчват статуетките на победителите за 2020-а на церемонията на 9 февруари. Това означава, че Рами Малек, Оливия Колман, Махершала Али и Реджина Кинг ще зарадват колегите си със заветните призове на Академията.

„Обичаме да спазваме традицията предишните победители да почитат колегите си. Развълнувани сме отново да посрещнем тези четири невероятни таланта на нашата сцена“, казаха продуцентите Линет Хауъл и Стефани Алън.

Малек прибра „Оскар“ за най-добър актьор за превъплъщението си на Фреди Меркюри в „Бохемска рапсодия“. Колман беше отличничката сред дамите за ролята на кралица Анна във „Фаворитката“. Али и Кинг спечелиха призовете за поддържащи роли за „Зелената книга“ и „Ако Бийл Стрийт можеше да говори“.

Очаква се скоро да бъдат обявени и още знаменитости, които ще връчват статуетките на колегите си.

Както стана ясно, за втора поредна година церемонията ще бъде без водещ. Твърди се, че от Академията обмислят да съберат звезден отбор, който да забавлява публиката, но за сега няма официален коментар по темата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай