Радост: Ели Гигова ще става майка

Красавицата крие бащата на бебето

Радост: Ели Гигова ще става майка | StandartNews.com

Ели Гигова ще става майка. Милионерската наследница е в началото на шестия месец от своята бременност. Очаква се красавицата да роди в края на лятото, разкриват близки до бившата тв журналистка, пише "Уикенд". Дъщерята на бизнесмена Николай Гигов работи като асистент на евродепутата Емил Радев в Брюксел, но се е прибрала в родината си преди броени дни. 39-годишната красавица най-вероятно няма да ражда в София, но си е дошла за да се види с майка си и баща си докато все още може да лети.

Бащата на бебето на Ели е чужденец, който също работи в Брюксел. Двамата са заедно от година и половина и се разбират прекрасно, твърдят от обкръжението на влюбената двойка. Гигова признава, че най-накрая е срещнала мъжа, който я обича истински и с когото би създала семейство, за каквото мечтае от години. Тя крие любимия си мъж от медиите и хорските погледи. Кой е той знаят само най-близките й приятелки и родителите.

Дъщерята на Гигов изчезна от родината в края на 2016-та година. Тя се подвизаваше временно във Вашингтон, като дори се появиха слухове, че там е родила тайно, но се оказа, че не е станала майка. През септември 2018-а се завърна на бял кон у нас и в телевизията. Тя започна работа в сутрешния блок на БНТ "Денят започва". Само година по-късно щерката на Николай Гигов напусна БНТ, за да стане сътрудник на евродепутата от ГЕРБ Емил Радев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай