Радина Червенова окончателно загърби Коко Каменаров

Бившата водеща на "По света и у нас" не иска даже да си спомня съвместнатa работа със съпруга си

Радина Червенова окончателно загърби Коко Каменаров | StandartNews.com

Радина Червенова отказва дори да спомене името на съпруга си Коко Каменаров, който отново живее с Михаела Калайджиева в нейната къща в Панчарево. След като двамата телевизионери се събраха по Коледа миналата година за кратко и уж изглеждаше, че бракът им ще продължи да съществува, сега връзката между тях е приключила завинаги.

Бившата водеща на "По света и у нас" не иска даже да си спомня съвместнатa работа със съпруга си, с когото се залюби на "Сан Стефано“. Затова предаването "БНТ на 60" бе специално монтирано така, че за Коко почти не стана дума. На въпроса на водещия Драгомир Драганов как по коридорите на единствената тогава телевизия Радина е срещнала голямата си любов, тя отговори едносрично и продължи да разказва спомени, без дори да изрече името "Каменаров".

Когато на човек му е писано да прекара интересно живота си, се озовава в точното време на "Сан Стефанов", обясни с усмивка Червенова, която изглеждаше по-елегантна от всякога въпреки тежката борба в рака. Тръгнала си сама от БНТ, защото трябвало да започне нещо наново. Научила се на дисциплина, работа в екип и желание да се доказваш ежедневно. Екипната работа обаче не изключва собствен почерк, категорична е най-открояващата се водеща на новини.

Телевизията е в кръвта ѝ - майката Павлина е организатор на много от предаванията и асистент-режисьор, а брат ѝ Иван - оператор. "Като дете си играех в пето студио, където се снимат телевизионните театри. Гледах как работят най-големите актьори и режисьори и забравях за времето“, припомня си Радина.

Тя отива на конкурс за работа заедно с 2 хиляди кандидати и комисия от 40 души, в която е и Хачо Бояджиев. Избират я заедно с още две момичета, а самата процедура трае половин година, като после следва и обучение за ефир.

"Нямах болна амбиция, дори за конкурса закъснях и изчаках всички 2 хиляди кандидати да минат, преди да изпитат и мен. Истински ме болеше, че ме скъсаха за ВИТИЗ и аз си отмъстих, като дойдох на конкурса в телевизията. След края му обаче Хачо Бояджиев обясни, че трябва да изчакам още, защото съм твърде млада и зрителите няма да ми вярват, като им говоря от екрана", обяснява сложния си професионален път говорителката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай