Рачков с гадже под индиго

Анита напомняла на Митко за Мария - разликата била само в бюста

Рачков с гадже под индиго | StandartNews.com

Димитър Рачков започна официално да се фука с новото си гадже Анита Димитрова 5 месеца, след като романсът им започна. Сексапилната 21-годишна блондинка от Хасково, позната от еротичния конкурс „Мис Плеймейт” 2017, през февруари успяла с лекота да изкуши комика. Негови близки подозират, че той се е увлякъл по мацката заради приликата й с бившата му любов Мария Игнатова, пише "Уикенд". Актьорът обаче искал да се увери в чувствата й преди да се покаже с нея в публичното пространство. Освен от предизвикателната й визия и татуировки, бургазлията се притеснявал от огромната разлика във възрастта им. Ситуацията е още по-абсурдна поради факта, че майката на Анита е с няколко години по-млада от евентуалния си бъдещ зет

Преди да направят своя дебют в публичното пространство на рождения ден на Кремена Халваджиян, Анита била представена на арменския клан в Априлци, които много радушно я приели. 47-годишният братовчед на братята и тв продуценти Джуди и Маги – Роберт, е собственик на хотел „Марагидик”. Всяка пролет многолюдната фамилия отдъхвала в планинския курорт заедно с актьорите, които се трудят във фирмите на Халваджиян. Митко завел скандално младата си изгора и я представил на шефа и роднините му. Тя си паснала най-добре със сина на Маги – Бедрос и неговата половинка Александра.

На външен вид Анита удивително напомня на бившата му Мария Игнатова, с която се разделиха след 8-годишна бурна връзка. За разлика от бившата господарка на ефира и на сърцето на Рачков, Анита е с огромен силиконов бюст, с множество корекции по лицето и татуировки по цялото тяло. Освен по еротични конкурси, тя се изявявала и като манекенка в модна агенция - „Ексграунд”. Двамата с комика се запознали през октомври по време на снимките на новата песен на братя Аргирови „Ние”. Анита се снимала във видеоклипа като статист, а Митко имал централна роля. Именно на снимачната площадка пламнали любовните искри, но връзката им започнала 4 месеца по-късно.

Напук на слуховете, че Рачков бил пословично стиснат, той щедро развръзвал кесията си за силиконовата си приятелка. Актьорът я глезел с маркови дрехи и бижута, а преди пандемията от коронавирус сбъднал мечтата й да отиде до Малдивите. Последната им романтична ваканция била в Слънчев бряг - двамата отскочили с домашния й любимец Арчи до плажовете на южното Черноморие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай