Рачков реши! Кого отписа от живота си

Много е гневен на брат си, който е в затвора

Рачков реши! Кого отписа от живота си | StandartNews.com

Гневът на Димитър Рачков е стигнал връхната си точка и комикът окончателно е отписал от живота си своя брат Петър, който излежава присъда от 3 години и 2 месеца затвор.

Звездата категорично отказва да се среща със своя родственик и да го посети зад решетките, твърдят близки до фамилията. За всичките месеци, откакто Петър е на топло, актьорът не е отишъл на нито едно свиждане. Зарекъл се е, че и занапред няма да го посети.

Братът на Рачков бе арестуван в края на март след полицейско преследване, при коетo отказа да спре за проверка и блъсна кола на жандармерията. В нерегистрираната кола, която е шофирал, е имало дрога.

Екшънът се разиграва, докато Петър е в изпитателен срок по предходна присъда за разпространение на опиати. Месец по-късно 41-годишният мъж е осъден на година и 3 месеца лишаване от свобода при първоначален строг режим на изтърпяване и глоба от 5 хиляди лева.

Димитър Рачков вече няколко месеца е зад решетките и не се очаква скоро да излезе оттам. „Нека да изгние там! Заслужава си го!”, ядосвал се Димитър.

Въпреки всичко Рачков се стараел да облекчи затворническото битие на своя родственик, доколкото това е възможно, пише „Уикенд“. За целта му бил изпратил скъп телевизор, който се ползвал не само от Петър, но и от приятелите му в пандиза.

Хората дори се шегували, че звездата е избрал такъв подарък, за да може брат му да го гледа по телевизията, след като не може да го вижда на живо

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай