Рачков каза връща ли се в "Забраненото шоу"

Аз съм си авантюрист и рисков играч, заяви актьорът

Рачков каза връща ли се в "Забраненото шоу" | StandartNews.com

Димитър Рачков слезе от екрана за лятото, но продължава с професионалните си ангажименти из страната. Той е на турне със сценичната версия на "Забраненото шоу". В ефира на Нова той опроверга слуховете, които от известно време се въртят, че предаването и водещият му ще бъдат свалени от екрана.

„Излязох от „Като две капки вода“ – един страхотен и утвърден формат. Но аз съм си авантюрист и рисков играч. Обичам предизвикателството, да пробвам нови неща. Затова и се хванах със „Забраненото шоу на Рачков“. Тежеше ми това, че очакванията бяха много големи. Стартирахме трудно, защото това не е западен формат, няма т.нар. Библия на предаването. Надявам се, че сме се справили добре. Наесен ни предстои втори сезон. Ще издам в аванс, че зрителите ги чакат много нови рубрики. Иска ни се шоуто да е още по-пищно и по-зрелищно. Надявам се да оправдаем очакванията. Търсим и нови сценаристи“, коментира актьорът.

„Идеята за шоуто стартира преди 2-3 години между мен, Влади Априлов и Иван Ангелов. Решихме да действаме поетапно. Първо направихме „Забраненото шоу на Рачков“ като театрален шоуспектакъл. И ако се развива добре, да направим и телевизионно предаване. В първия епизод на шоуто поканих мои приятели Любо Нейков, Краси Радков, Мариус Куркински. Летвата беше вдигната високо. В целия първи сезон минаха много интересни гости: Христо Стоичков, Стефка Костадинова, Виктор Калев. Но има още много звезди, които не са ми гостували. Важно е човек да си намери средата и екипа. Хора, с които да говориш на един език. Мисля, че за толкова години ние сме го намерили. Отношенията ни с Маги от години не са на ниво продуцент – изпълнител. Те са приятелски, а това е важно, за да вървим напред. В тази фирма съм от 18 години. Когато имаме проблем, той се изговаря, за да бъде решен. Винаги търся грешки и слабите места в работата си. Самокритичен съм. Дори прекалено“, допълни той.

„Когато се прибера у дома, обичам да си мълча. Навярно това не много приятно за близките ми. Но аз имам нужда от този релакс – да помълча“, откровен е Рачков.

„Във Велико Тръново съм, защото реших да доиграя част от турнето си, което миналата година беше отлагано три пъти в различни градове. На 22 и 23 юни ще бъда тук, в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“. За първото представление билетите са продадени, а за второто има останали малко билети. На 25 и 26 юни ще бъда във Варна, в Двореца на културата и спорта. Там също има останали билети само за втората дата“, разкри комикът.

„Мисля, че при публиката има известна промяна. Има го страхът от коронавируса. Но всички мерки са взети. Играем на 50% каквато е заповедта. Отделно смятам, че хората бяха зажаднели, защото от октомври месец насам нещата бяха много зле. Лично аз обичам живия контакт с публиката, да усетиш дъха й, настроението й, пулса й“, заключи той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай