Рачков и Халваджиян в интрига с японски милиардер

Големи неприятности дойдоха до главата на звездите

Рачков и Халваджиян в интрига с японски милиардер | StandartNews.com

Големи неприятности дойдоха до главата на Димитър Рачков и братята продуценти Маги и Джуди Халваджиян. Причината е интрига с японски милиардер, пише „Уикенд”. 

Продуцентите и известния комик са собственици на лъскаво кафене, което отвори врати неотдавна в столицата. Заведението се рекламира като място където „кафето е изкуство, култура и преживяване”. За целта се разчита на продукция от малки биологични ферми в Бразилия, Кения, Колумбия и Бразилия, за да гарантират отлично качество. В опит да осигурят уникално изживяване на своите клиенти, собствениците са заложили на впечатляващ минималистичен и футуристичен дизайн, като цялото заведение е в ослепително бял цвят.

Рачков и братя Халваджиян се похвалиха, че те са автори на идеята за заведението. Концепцията им за кафенето на бъдещето била изключително иновативна „и все още не особено позната не само в България, но и в цяла Европа”. Това им дава надежда, че могат да направят световна експанзия с революционната си идея. Плановете им са в скоро време да отворят цели 200 обекта. Впечатлени от кафенето, хора от цял свят вече ги засипвали с предложения да отворят заведения на франчайз. От Лондон, та до Дубай. Поне така се хвалят Халваджиян и Рачков в платена публикация.

„Жалко, че идеята не е оригинална а копие на японска верига, която от няколко години насам се разпространи доста сериозно по света”, написа в коментар известен кафе експерт. Клиенти, посетили кафенето също отбелязаха, че интериорът, поднасянето на напитките и самата философия на заведението поразително прилича на японска верига, собственост на милиардер. Подобни съвпадения трудно могат да бъдат случайни и поставят в опасност нашенците, тъй като при един евентуален спор, не се знае дали идеята им няма да рикошира върху собствените им джобове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай