Рачков аут от "Като две капки вода"?

Мястото на комика в шоуто не е сигурно

Рачков аут от "Като две капки вода"? | StandartNews.com

Димитър Рачков напусна едно от най-рейтинговите предавания на Нова "Маскираният певец", а тази година изглежда, че има вероятност да пропусне и друго. Най-новите слухове из родните медии са, че комикът може и да не се завърне като водещ в "Като две капки вода", в което участва от самото му начало заедно със Зуека. Но дали евентуалното свободно място на Рачков до Васко отново ще заеме Геро, както стана в "Маскираният певец", засега може само да се гадае. 

В ефира на Нова тази година ще гледаме и 11-ти сезон на култовата медицинска драма "Откраднат живот". Камерите вече се въртят и се очаква любимците на сериала да се завърнат в обичайните си роли. Популярният "Братя" също ще има втори сезон.

От bTV също подготвят силна програма. Очаква се "Съни бийч" да се завърне, след като беше спрян преждевременно заради обстановка в телевизията, причинена от пандемията. Иво Аръков ще бъде главният герой в сериала, както и в друга продукция - "Белези". Снимките вече са започнали и в него ще отбележи актьорския си дебют на родна земя Вера Йорданова, която досега е участвала в няколко американски продукции.

"България търси таланти" се завръща с нов сезон. Звездното жури съставлява Катето Евро, Ицо Хазарта, Любен Дилов и Славена Вътова. Кастингите вече започнаха при пълно спазване на противоепидемични мерски за сигурност. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай