Проблем. Какво мъчи Брад Пит

Търси своята сродна душа

Проблем. Какво мъчи Брад Пит | StandartNews.com

На Брад Пит му е трудно да излиза отново по срещи, след като премина през тежък развод с бившата си съпруга Анджелина Джоли, пише "Daily Mail", цитиран от life.dir.bg. 57-годишният актьор и 46-годишната холивудска дива са разведени от април 2019 г., след като се разделиха през септември 2016 г.

Разправиите относно попечителството над шестте им деца продължават все още.

На фона на продължаващата драма между тях, източници близки до него твърдят, че Брад е "нетърпелив да намери Единствената" и "много би искал да се среща отново с подходяща жена". Той обаче изпитва колебания.

"Иска да намери този специален човек, с когото да бъде за дълго време и предпочита да не се пилее в случайни връзки. Проблемът е, че той мрази излизанията, заради това че не може дори да изпие и кафе с приятел, без да го обсъждат", казал вътрешен човек пред "US Weekly".

Източникът твърди, че извън любовния живот на Брад за момента основният му приоритет са "семейство, благотворителност и работа".

"Брад се надява един ден той и Анджелина да намерят начин да си простят и да продължат напред, ако не друго, то заради децата", казва още източникът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай