Принц Хари и прищевките му

Не обича пластмаса

Принц Хари и прищевките му | StandartNews.com

Против излишното замърсяване на околната среда е

Като  работеща кралска особа херцогът на Съсекс принц Хари пътува много. А когато човек пътува много, постепенно научава какво му е нужно, за да направи престоя си в хотел малко по-удобен. А може дори да започне да има специални изисквания към хотелите, които посещава.

Когато принц Хари пътува, например, той моли в хотелите, в които отсяда, да не ползват ненужно пластмаса, разказва негов близък приятел – аржентинският играч на поло и модел Начо Фигуерас, цитиран от английското издание на Harper's Bazaar.

„Хари беше в хотела, където прекарахме вечер преди един мач", споменава в свое интервю Начо пред CBS This Morning: „Разговаряше с един човек и каза, че сутринта в кафето му имало нещо пластмасово. А после като изпратил ризата си, я взел обратно с найлонова торба. Така че, такъв човек е. Не обичам да говоря за това, просто той си е той и те са си те – без пластмаса!”

Изданието коментира, че не е сигурно кого има предвид Фигуерас, като казва „те” – дали херцогиня Меган или кралското семейство изобщо. Без значение кого точно има предвид той, е факт, че принц Хари не обича излишно да се замърсява околната среда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай