Потвърдиха реални кадри на НЛО

Пентагонът потвърди автентичността на поредица от видеоклипове и изображения

Потвърдиха реални кадри на НЛО | StandartNews.com

Пентагонът потвърди автентичността на поредица от видеоклипове и изображения на неидентифицирани летящи обекти (НЛО), заснети от американския флот. Това съобщава Science Alert, цитиран от Евроком.

Един от видеоклиповете, публикуван от режисьора на документални филми Джереми Корбел, показва триъгълен обект, който лети и излъчва пулсираща светлина. Според говорителя на американското министерство на отбраната Сюзън Гоф видеоклиповете, както и изображения на други аномални атмосферни явления, наистина са направени от членове на флота.

Агенцията обаче отказва публично да обсъжда подробностите и възможните обяснения на наблюдаваните обекти, за да избегне разкриването на информация, която би могла да бъде полезна на потенциалните опоненти.

Стана известно обаче, че обектът с „пирамидална форма“ е заснет от екипажа на USS Russell край бреговете на Сан Диего през юли 2019 г. Твърди се, че е бил на около 210 метра над кораба. В друг случай екипажът на USS Omaha забелязал сферично превозно средство, което паднало в океана, но в района не били открити отломки.

Също така се съобщава, че близо до американската военноморска авиобаза във Вирджиния са наблюдавани три обекта, наречени „Сфера“, „Жълъд“ и „Метален дирижабъл“. Според една от версиите това може да са метеорологични сонди или шпионски дронове, но обектите все още се считат за неидентифицирани.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай