Последният кралски ангажимент на Хари и Меган

Принцът и жена му бяха със семейството си в Уестминстърското абатство за Деня на нациите

Последният кралски ангажимент на Хари и Меган | StandartNews.com

Принц Хари и Меган Маркъл се явиха в Уестминстърското абатство за Деня на нациите на британската общност – последният им кралски ангажимент, предадоха от „Daily Mail“.

Херцозите на Съсекс пристигнаха преди принц Уилям и Кейт Мидълтън, с които се срещат за първи път, откакто обявиха Мегзит. За разлика от миналата година, този път Хари и Меган били настанени директно на местата си, вместо да участват в процесията на Елизабет II. Уилям и Кейт обаче в последния момент също били съпроводени директно до местата си, като от Бъкингам не са коментирали решението зад внезапната промяна в графика. Настроението е било свежо и между двете семейства не е личало напрежение – четиримата се поздравили с усмивки.

Сред гостите са били министър председателят Борис Джонсън и бременната му годеница Кари Саймъндс, Джери Халиуел от „Спайс гърлс“ и 13-годишната й дъщеря, както и изпълнителите на събитието Александра Бърк и Крейг Дейвид.

Маркъл блесна в зелен тоалет – рокля на „Emilia Wickstead“, шапка на „William Chambers“ и мини дамска чанта за 1695 паунда на „Gabriel Hearst“, която е носила и преди. Херцогинята дефилира в чифт бежови високи токчета на „Aquazzura“. Визията й бе завършена от любимите й обеци за 6950 паунда „Stowstorm“ на „Birks“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай