Попфолкът в траур за Денис

Много изпълнители прекратяват участията си за 40 дни

Попфолкът в траур за Денис | StandartNews.com

Трагичната смърт на Денис Теофиков не само шокира музикална гилдия, но и направи така, че много от изпълнителите да се замислят сериозно за последствията от славата, блясъка и бързото темпо, с което вероятно иначе неусетно са свикнали. Колеги на талантливия млад изпълнител, който си отиде без време от този свят, до такава степен са стресирани от случилото се, че прекратяват участията си за 40 дни, защото са в траур.

Един от първите, обявили подобно решение, се оказа Антонио, който преди година се преквалифицира от професионален боксьор в попфолк певец. "В памет на Денис преустановявам участията в период за 40 дни. Като негов близък приятел, брат и колега", заяви прочувствено Антонио, който е част от чалга империята на "Пайнер". Младият изпълнител почете загиналия си приятел и като си направи татуировка на сърце с послание за Денис.

Най-малката фолкпевица Данна също почете Теофиков, като си изрисува ръката със сходна татуировка като на починалия си колега. Действията на Антонио бяха последвани и от едни от най-известните певец и певица от младото поколение, които са сред любимците на подрастващите - Малката и Александър Робов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай