Половин милион гледания за Tears Getting Sober

Това е най-успешната премиера на бг песен за Евровизия

Половин милион гледания за Tears Getting Sober | StandartNews.com

Българската песен за Евровизия 2020 „Tears Getting Sober“ предизвика огромен интерес сред български и чуждестранни медии и музикални фенове. Видеото на Виктория, което беше представено в ефира на БНТ 1 и в официалния канал на конкурса, събра над 15 000 гледания само за първите 10 минути след премиерата си, а два дни по-късно има над половин милион гледания в „YouTube“. У нас песента е на втора позиция в категорията „набиращи популярност“ за България в сайта.

„Tears Getting Sober“ е една сбъдната мечта за мен. Това е песента, която най-добре пасва на моя характер, темперамент и това, което съм като артист и автор на музика“, споделя Виктория.

Българското предложение за Евровизия беше забелязано и на международната сцена. Само в рамките на няколко часа след премиерата темата „песента на България“ стана сред най-популярните в Испания и Нидерландия, а коментарите в социалните мрежи надминаха 15 хиляди.  

Евровизия 2020 ще се проведе на 12-ти, 14-ти и 16-ти май в Ротердам, Нидерландия. България ще вземе участие във втория полуфинал на 14-ти май, който може да гледате от 22:00 часа по БНТ1.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай