Политик заблуди панела в "Маскираният певец"

Калин Вельов се оказа Куфарът

Политик заблуди панела в "Маскираният певец" | StandartNews.com

Калин Вельов се оказа Куфарът в третия сезон на „Маскираният певец“. Известният музикант и политик успя да заблуди членовете на Панела и да поддържа мистерията до последния момент.

„Искам да блогодаря на целия екип и на всички зрители. Много ми беше трудно да се скрия и да не се смея. Предизвикателство беше да скрия латино същността си и да не мога почти да се движа“, сподели Вельов за задачата да вдъхне живот на Куфарът.

Панелистите Алекс Раева, Марта Вачкова, Азис и Владо Пенев не познаха коя известна личност се крие и зад маската. Техните предположения водеха към актьорите Филип Аврамов и Станимир Гъмов, както и към журналиста от сутрешния блок на Нова Румен Бахов. 

В епизода като специален гост се завърна Златният, който очарова публиката с парчето на Елтън Джон Can You Feel the Love Tonigh, озвучило хитовата анимация на Walt Disney „Цар Лъв“. Този път под костюма се криеше не Кристиан Кирилов, а победителят от втория сезон на формата - Борислав Захариев – Боби Турбото.

 „Много се радвам, че имам отново възможност да съм на тази сцена. Искам да кажа, че много обичам всички от Панела”, сподели Боби за участието си в предаването тази вечер.

Звездните следователи се затрудниха от подвеждащия отговор на маската и отново не познаха актьора. Сред предположенията им се оказаха имената на Ивайло Захариев, Ненчо Балабанов и Шеф Манчев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай