Поли Генова с разкрития за годежа

Фалшива новина провокирала Джоузеф да поиска ръката й

Поли Генова с разкрития за годежа | StandartNews.com

Поли Генова разкри любопитни подробности около годежа си. Оказва се, че той не бил планиран от половинката й Джоузеф.

"Предложи ми брак, почувства се леко притиснат, защото започнахме да получаваме поздравления от всичките ни роднини и от семействата ни, както и от Канада, Щатите, от Швейцария, буквално от целия свят. Отделно трябваше да обяснявам в Инстаграм, че сватбените кадри от видеото, в което той участва, не са реалност, но също така, че и някой ден ще е супер да имаме истинска сватба. Така Джоузеф се е решил на тази стъпка след цялата тази лудница", разкри певицата пред Гала.

"Като човек, който е от години в телевизията, помислих, че ми правят скрита камера... Заведе ме на една прекрасна терасата на един покрив на хотел, където имаше човек, който свири на китара, отделно едни огньове разпалени, едни свещи навсякъде... Бяха ми казали, че това е комплимент от хотела. В момента, в който отвориха шампанското, Джоузеф вече беше на колене и държеше кутията с пръстена. Погледнах много недоверчиво, а той ме попита: "Ще се омъжиш ли за мен?" А аз реагирах с: "Това някаква шега ли е?!" Въобще не се трогнах, по никакъв начин... а той така се беше разчувствал, макар и да не е от хората, които губят самоконтрол. И ме подканва: "Кажи, кажи!" И докато отговоря, Даниел взе кутията, започна да я разнася, след това да ми слага пръстена по главата, а татко му чакаше заветния отговор от мен. Едва на сутринта осъзнах какво ми се е случило", разказа Поли.

Певицата сподели, че сватбата ще се случи, след като роди втората си рожба. "Все още не знаем как се е случило, голяма изненада. Тотално непланирано е, разбрах, че съм бременна почти в средата на участието си в "Като две капки вода". Добре, че накрая нямах особено тежки задачи и успях да се справя", допълни тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай