Поли Генова с изповед за щастието – второ бебе и годежен пръстен

Даниел, първият син на Поли, също е развълнуван, че ще си има братче или сестриче

Поли Генова с изповед за щастието – второ бебе и годежен пръстен | StandartNews.com

Изповед за щастието направи Поли Генова. Тя е на седмото небе – чака второ дете, предстои ѝ голям концерт в Античния театър в Пловдив,  а от дни на ръката ѝ блести годежен пръстен.

ВИЖ ОЩЕ: Поли Генова на седмото небе. Чака второ дете /ВИДЕО/

„Много е интересно как един такъв жест може да те накара да се чувстваш по-желана и почетена като дама“, каза тя за годежа си.

През бТВ Поли призна, че никога не е страдала, че не е омъжена за приятеля си Джоузеф, но тайничко се е надявала той да я попита и е била много щастлива, когато мъжът е паднал пред нея на колене и е поискал ръката ѝ.

„Всъщност аз му предложих първа още в първата си бременност“, сподели Поли Генова. „Но той ми отказа категорично, защото каза, че бременните жени имат малко по-различно съзнание и може би това не е истинското ми желание.“, продължи разказа си чаровната певица.

По-тази причина, когато е получила предложение по време на втората си бременност, Поли е решила, че това е шега.

Даниел, първият син на Поли, също е развълнуван, че ще си има братче или сестриче. Певицата разказа, че когато му е казала, че в корема ѝ расте бебе, той е повдигнал блузата ѝ и е целунал корема ѝ. След това е продължил да го прави от време на време. Поли дори сподели един от тези моменти в социалните мрежи.

За втората си бременност певицата каза, че се е случила случайно.

„Както и първия път, просто някой реши, че трябва да дойде и да стане част от нашето семейство“, разказа тя. „Така се получи – абсолютно изненадващо и неочаквано. Най-вече защото аз имам сериозни планове до края на годината.“

Един от тези планове е голям концерт в Античния театър, който ще включва много песни и танци. Засега Поли няма проблеми с движенията на танците, освен че ѝ е по-трудно да запомня някои нови неща – страничен ефект от бременността.

На концерта заедно с нея ще пеят и други известни изпълнители, сред които Графа, Константин Цеков, Любо Киров и може би Мария Илиева, която наскоро роди втората си рожба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай