Поли Генова разкри пола на бебето

Певицата се издаде в ефир

Поли Генова разкри пола на бебето | StandartNews.com

Бременната Поли Генова разкри какъв ще е полът на второто й дете. Певицата, която е майка на 2-годишния Даниел, очаква момиченце. Тя неволно разкри това пред Нова телевизия, споделяйки как синът й обичал да гушка момиченца по детските площадки. Запитана дали това означава, че очакват момиченце, Поли се засмя и каза, че май си е признала. Певицата призна, че Даниел все още не разбира какво се случва, но пък от време на време обичам да ходи и да прегръща корема на майка си.

Певицата заяви, че нито първото ѝ дете, нито второто, са били планирани. Поли и годеникът ѝ са убедени, че децата сами решават кога да "дойдат" при родителите си и те само нагаждат графиците си. Поли сподели, че благодарение на мъжа до себе си и неин бъдещ съпруг - холандеца Джоузеф Шардън, е нямала никакви проблеми с отглеждането на малкия Даниел. Огромна помощ оказвало и семейството й, дори и възрастните й баба и дядо. Певицата благодари на Джоузеф, който заради нея дошъл в България - за да може тя да продължи с кариерата и певческите си ангажименти. 

Поли Генова призна, че животът ѝ нерядко е изпълнен с трудности и крайности, но пък обожава професията си и това я кара да не спира през времето. "Важна ми е мотивацията в крайна сметка", обясни тя и определи работата си като своя мисия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай