Полфрийман показа българското си гадже

Тя му честити годишнина откакто са заедно

Полфрийман показа българското си гадже | StandartNews.com

 

Убиецът на студента Андрей Монов - Джок Полфрийман показа българското си гадже, с което явно от 1 година живее. Точно по това време миналата година (на 16 октомври - б.р.) австралиецът бе освободен предсрочно от затворническото общежитие в Бусманци след решение на съдебния състав с председател Калин Калпакчиев, припомня Лупа.бг. Оттогава Полфрийман се бори с българските власти да бъде вдигната забраната му за напускане на страната. Според него властите у нас го държат незаконно.

Интересното е, че досега в личния си профил във фейсбук убиецът на 20-годишното момче, който така и не призна вината си, не беше публикувал никакви детайли от личния си живот в София. Публикация на гаджето му Мануела Попова обаче разкри, че той живее с нея от 1 година.

"Честита годишнина, откакто нахлу в живота ми с куп затворнически вещи и хлебарки", написа приятелката на австралиеца във фейсбук, с което разкри и връзката им.

Мануела Попова се занимава с маркетинг, имат стартъп фирма, бори се срещу предразсъдъците и дискриминацията срещу различни групи от хора. Самата тя е с генетични малформации.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай