Пилот: Купувайте билети като тоалетната хартия

Стюрдеса стана помощник в супермаркет и капна от умора

Пилот: Купувайте билети като тоалетната хартия | StandartNews.com

Призив на пилот от британска авиокомпания предизвика милион коментари в социалните мрежи. Публикувацията се появи на официалната страница на служителя от Virgin Airlines в Instagram.

На снимката той държи картонена табела, на която пише: Buy airline tickets like you bought toilet paper (Купувайте самолетни билети както купувахте тоалетната хартия).

Ние се нуждаем повече хора да си резервират билети, това ще помогне на авиокомпаниите да запълнят самолетите и ще позволи да се възстановят пътническите полети по-бързо, пише още пилотът.

Постът събра обаче стотици хиляди негативни коментари. Хората се жалват, че са им анулирали резервациите, че авиокомпаниите не са им върнали парите. Твърдят също, че докато пилотите са получавали космически суми като заплати са се държали надменно, а сега са се сетили да търсят съчувствие.

 По същото време руска стюрдеса пусна репортаж от новата си работа, като помощничка в супермаркет. Тя разказва, че работата е много изтощителна, трябва непрекъснато да се пренасят стоки, да се зареждат рафтовете и се прибирала капнала вкъщи. Тежката работа не била за стюрдесите. Сигурно затова преди седмица десетки нейни колежки, уволнени в Нова Зеландия, обявиха, че ще станат сприптийзьорки, защото не могат да вършат друга работа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай