Пенсионер научи в тотопункта, че е ударил 5 млн. джакпот

Никаква реакция нямаше от негова страна за това, че е хванал милионите. Една дума не обели. Не се изненада, заяви касиерката Мария Башева

Пенсионер научи в тотопункта, че е ударил 5 млн. джакпот | StandartNews.com

Бившият учител, който е новият тотомилионер на Пловдив, разбрал за големия удар в тотопункта на Събота пазара.

70-годишният пловдивчанин се появил с шапка и маска ден след като били изтеглени числата. Дал два фиша на касиерката Мария Башева. Тя му казала, че първият фиш не е печеливш. Когато обаче пуснала втория на терминала, занемяла от почуда: изписала се огромна печалба. Това бил джакпотът от 4 958 850 лева, пише Марица. 

Изумената касиерка му казала, че трябва да отиде в централата в София, за да си взема голямата печалба. 

"Никаква реакция нямаше от негова страна за това, че е хванал милионите. Беше много спокоен. Една дума не обели. Все едно му казах, че няма печалба. Не се изненада. Обикновено хората са емоционални в такъв момент, но той не даде никакъв признак за това", заяви касиерката Мария Башева пред "Марица".

Ощастливеният от съдбата мъж просто си взел фиша и си тръгнал.  Припомняме, че фишът, донесъл голямата печалба, бе пуснат в тотопункта в "Кючук Париж", до Събота пазара. Той е бил на стойност 7,20 лева.Късметлията бил редовен участник в игрите на Българския спортен тотализатор.

Той вече е дал банкова сметка, в която му е преведена сумата от 200 000 лева. Останалите пари ще получи разсрочено - между 30 и 50 хиляди лева на месец в продължение на 11 години според размера на джакпота.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай