Парис Хилтън се омъжи. Кой е щастливецът?

На тържеството бяха поканени роднини и най-близки приятели на звездата: Ким Кардашиян , Кайл Ричардс, Ема Робъртс , Ашли Бенсън , Биби Рекса и Паула Абдул

Парис Хилтън се омъжи. Кой е щастливецът? | StandartNews.com

Певицата, актрисата, предприемачът и инфлуенсър от 2000-те Парис Хилтън се омъжи. 40-годишният бизнесмен Картър Рийм е нейният избраник. Сватбата се състоя в имението Bel Air в Лос Анджелис, което принадлежеше на покойния дядо на знаменитостта - Барън Хилтън. Мястото на събитието беше скрито до последно. Дори в поканите към гостите не пишеше адрес. Официалната част трябваше да се проведе в църквата или в имението на Барън Хилтън. И само няколко дни преди събитието журналисти разбраха, че то ще се проведе в къщата, която беше продадена от семейството на певеца на бившия главен изпълнителен директор на Google Ерик Шмид за 61,5 милиона долара през май тази година.

На тържеството бяха поканени роднини и най-близки приятели на звездата: Ким Кардашиян , Кайл Ричардс, Ема Робъртс , Ашли Бенсън , Биби Рекса и Паула Абдул.

Хилтън обича празниците, така че сватбите няма да се ограничават до един ден. Събитието ще продължи под формата на две партита: карнавал на кея в Санта Моника и светско събитие. Партитата вече няма да са в камерен формат, а ще се снимат за риалитито на Хилтън Влюбен Париж. Премиерата  беше на 11 ноември, а нови епизоди ще излизат всеки четвъртък в американската стрийминг услуга Peacock.

„Исках феновете да видят, че съм намерила своя принц и съм имала щастлива сватба като приказка“, каза 40-годишната Хилтън в скорошно интервю с Джими Фалън .

Вечерта на 12 ноември певицата смени десетина рокли. Американската модна къща Oscar de la Renta беше отговорна за сватбената рокля на булката. „Обичам да променям образи“, цитира думите на изпълнителката Page Six. Според източници на изданието обаче за церемонията Хилтън не е купила тоалети предварително, а ги е избрала късно вечерта в навечерието на сватбата.

Декорациите в имението започнаха да се правят няколко дни преди сватбата. В двора на къщата за гостите беше поставен дървен дансинг, а на входа ги поздравиха две големи цветни композиции в розово и бяло с инициалите на младоженците.

Сватбата се състоя 9 месеца след като бизнесменът Картър Рийм направи предложение на Парис и й подари пръстен с диамант от бижутерската къща Jean Dousset.

Картър Рийм управлява инвестиционната компания  M13, заедно с брат си има бизнес за производство на алкохол, пише книги за предприемачи и участва като гост коментатор в телевизионни предавания, пише Газета ру.

Защо Парис не е момичето на татко

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай