Пари се лепят по една зодия, друга да си сдържа нервите

Ето какво показват звездите

Пари се лепят по една зодия, друга да си сдържа нервите | StandartNews.com

ОВЕН

С парични постъпления и изгодни сделки ще започне денят ви. Ако е възможно, постарайте се да не рискувате. Ако сте предпазливи сега, ще може да избегнете бъдещи проблеми. Ще се видите със стари приятели, а общуването ще ви подари много позитивни емоции.

ТЕЛЕЦ

Началото на деня е успешно. Ще може да решите важни въпроси и ще се справите с работа, която е изостанала. Събития, нямащи пряко отношение към вас, могат да ви дадат интересни идеи. Втората половина на деня ще е много интензивна и не винаги ще може да реагирате.

БЛИЗНАЦИ

Сутринта ще е напрегната. Възможни са малки разногласия, спорове и неочаквани новини, които ще ви озадачат. Скоро ще се окаже, че всичко това не е толкова важно. Ще се открият все повече интересни възможности. Ще получите новини, засягащи важни за вас дела.

РАК

Днес ще възникант идеи, които няма да разберете. Това ще ви смути, тъй като няма да можете да прецените дали са добри, или само изглеждат такива. Не споделяйте замислите си – чуждите съвети може да ви объркат още повече. По-добре е да се заемете с обичайните дела и рутинни задачи.

ЛЪВ

Днес ще успеете да направите повече, отколкото сте планирали, ако не губите времето си напразно. Мнозина от вас ще намерят кратък и прост път към целта. Ще са ви нужни смелост и решителност, за да направите първите крачки. За щастие, имате достатъчно и от двете. Ще постичгнете успехи и в ученето. 

ДЕВА

Постарайте се да не се преуморявате и да избягвате стресовите ситуации. Днес е добре да се погрижите за себе си. Отделете време за любимите си занимания, общувайте с хора, които ви подкрепят и знаят как да ви зарадват. Денят обещава да зарадва и влюбените с приятни изненади.

ВЕЗНИ

Сутринта е прекрасно време за учене, събиране и анализ на информация, както и за намиране на решения на по-сложни въпроси. Нищо няма да загубите и да забравите, а интуицията ще ви подсказва на кое да обърнете по-голямо внимание. Околните ви дават съвети, в които е добре да се вслушате. 

СКОРПИОН

Успешен ден. Ще ви върви във всичко. Не са изключени интересни предложения – и в работата, и в личния живот. Вероятни са успехи и в образованието. Бързо ще запомняте това, което ще ви е нужно и ще правите правилните изводи от получената информация. Очаквайте парични приходи.

СТРЕЛЕЦ

В началото на деня ще изпитвате трудности, но не се разстройвайте. Бързо ще разберете, как да се справите и даже да извлечете ползи от ситуацията. Някои от вас ще намерят нови партньори, на които ще могат да се доверят напълно. Ако проявите инициативност близките също ще ви подкрепят.

КОЗИРОГ

Сутринта може да се възползвате от свободното време и да решите семейни въпроси или да прегледате сметките. Очакват ви приятни новини и предложения, на които няма да може да се откажете. Късметът днес ще е на ваша страна. Ще се срещнете с хора, с които отдавна не сте били заедно.

ВОДОЛЕЙ

Денят ще започне нервно.  Ще сте нервни, ще се ядосвате за дреболии, ще сърдите и карате с околните. Всичко това много ще изостри атмосферата, затова ако може излезте и се разходете. Не взимайте важни решения. Следобед ще ви е доста по-лесно да се справите с многото работа.

РИБИ

Ден, изпълнен с приятни събития. Ще се появят отлични идеи, които, с помощта на колеги, веднага ще започнете да реализирате. Вие сте искрени и доброжелателни, а на мнозина това прави добро впечатление. Не са изключени романтични изненади. Мнозина от вас ще се вдъхновят от общуването с любимия човек.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай