Папи Ханс залитна по дъщерята на Азис (ВИДЕО)

Папи Ханс бе хванат в крачка да ухажва дъщерята на краля на попфолка

Папи Ханс залитна по дъщерята на Азис (ВИДЕО) | StandartNews.com

Константин Трендафилов - поетът, който се прочу с музикалното си алтер его Папи Ханс, бе хванат в крачка да ухажва дъщерята на краля на попфолка Азис, пише "Монитор".

Не става въпрос обаче за реални любовни отношения с щерката, а за романтичната драма, развиваща се във видеоклипа към най-новата му шеста поред песен под надслова Samara от неговия „албум-сериал“. В смелата колаборация на двамата изпълнители Папи Ханс разчупва характерния си ексцентричен поп през призмата на индийските ритми, а Азис допринася с разпознаваемите си вокали, за да се получи завладяваща мелодия и може би един от най-забавни и оригинални проекти на певеца до този момент, коментира HotArena.

Тъй като песните на Трендафилов обаче са част от по-големия му концептуален проект за албум-сериал, те са и своеобразни епизоди. За тях от особена важност е видеоклипът, който в случая изобразява типична индийска мелодрама ала Боливуд. Любовните отношения между героя на Ханс и дъщерята на Азис – Самара, се завързват именно във видеото-епизод, само че не особено сполучливо, тъй като бащата не е най-големия фен на нейния ухажор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай