Памела Андерсън напуска САЩ

Звездата продава къщата, която построи преди повече от 20 години в Малибу

Памела Андерсън напуска САЩ | StandartNews.com

Памела Андерсън се сбогува с Калифорния. Звездата продава имотите си в Малибу, пише "Ню Йорк Таймс". Памела Андерсън потвърди, че е напуснала САЩ, за да се установи за постоянно в Канада, нейната родина.

"Ще ми липсват най-вече момчетата ми", каза тя за синовете си Брандън (24) и Дилън (23), които остават да живеят в Лос Анджелис.

Бившата звезда от "Спасители на плажа" построи имота си през 2000-а, след като заплати 1,8 милиона долара за придобиване на земята. Днес вилата от 200 квадратни метра, която се простира на няколко етажа и предлага три спални, три бани и тераса с панорамна гледка, се продава за 14,9 милиона долара.

Наскоро Памела се омъжи за Дан Хейхърст от Ванкувър, където живеят в момента. Секссимволът обясни, че е взела решението да се премести след техния съюз.

"Чувствам се по-добре в моето ранчо с място за спасяване на повече животни. Винаги е край морето. Ако се отдалеча от водата, се чувствам изгубена", сподели Памела, която е и яростен защитник на правата на животните, предаде БГНЕС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай