Пак жега. Идва ли нова вълна?

Слънчево и горещо в следващите дни

Пак жега. Идва ли нова вълна? | StandartNews.com

Слънчево време ни очаква и в близките дни, а в сряда и четвъртък се очаква максималните температури на места да достигнат и надхвърлят 39°.И утре над страната ще е слънчево, след обяд над югозападните райони с временни увеличения на облачността, но ще е почти без валежи.

ВИЖ ОЩЕ: Жегата - тихият убиец, на който не обръщаме внимание

Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. 

Температурата на морската вода е 23°-24°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. По Черноморието ще е слънчево. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър.

Предимно слънчево ще е и в планините. След обяд над масивите от Западна България ще има временни увеличения на облачността, но само на изолирани места ще превали.

Облачно и дъждовно ще е времето на много места в Западна и Северна Европа. Предимно слънчево ще бъде в Централните и Южни части на Континента, включително и на Балканите.

У нас и в близките дни ще преобладава слънчево време, с повече облаци в следобедните часове, когато има вероятност и за изолирани краткотрайни валежи. Ще бъде все по-горещо, особено в сряда и четвъртък, когато максималните температури на места ще достигнат 39°.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай