Оплюха Рачков заради гавра с Никола Вапцаров

Нов скандал провокира водещият на "Забраненото шоу"

Оплюха Рачков заради гавра с Никола Вапцаров | StandartNews.com

Димитър Рачков отново разбуни духовете. След скандала с ЦСКА, сега зрителите оплюха водещия заради подигравката в "Забраненото шоу" със стихотворението на Никола Вапцаров "Прощално". Темата в предаването бе "София срещу провинцията". Рачков направи скеч, в който чете именно едно от двете предсмъртни стихотворения на Вапцаров.

"И за да ви демонстрирам прелестите на българските диалекти, искам да ви покажа как би звучало "Прощално" на големия поет Никола Вапцаров в различни краища на България", заяви водещият и започна да рецитира емблематичната творба с бургаски, родопски и врачански диалект. Това обаче не се хареса на зрителите, които изразиха недоволството си в социалните мрежи.

"В шоуто на Рачков станахме свидетели на изключителна тъпотия - подигравка с предсмъртното стихотворение "Прощално" на Вапцаров. Отвратително, простотия до шия"; "Беше отвратително! Подигравка, кощунство, цинизъм"; "Всенародният любимец" Рачков реши да се избъзика точно с това стихотворение. Срам и позор"; "С "Прощално" на Вапцаров не бива да се правят подобни скечове. Отврат"; "Рачков, нищо свято ли няма за теб в твоя объркан "артистичен" свят"; "Видя се докъде може да стигнат сценаристи, продуценти и комикът в преследване на комерсиален успех. Така възпитаваме подрастващите и после се чудим защо ни изненадват с посредственост и агресия" - пише гневно народът във Фейсбук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай