Къде се нареди щерката на Хари в кралската опашка

Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор е осма в линията за наследяване

Къде се нареди щерката на Хари в кралската опашка | StandartNews.com

Почти два месеца след раждането на дъщерята на принц Хари и Меган Маркъл тя най-накрая бе вписана в официалната кралска линия за наследяване. Отсъствието на детето в списъка породи редица спекулации в медиите.

View this post on Instagram

A post shared by Harry and Meghan (FAN ACCOUNT) (@royalsussexwindsors.__)

Любопитно е, че при раждането на първото дете на Меган и Хари - Арчи, името му се появи в официалния уебсайт на кралското семейство 15 дни след раждането. По подобен начин принц Луи, второто дете на Уилям и Кейт, беше вписан 12 дни след раждането му.

Родената на 4 юни Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор е осма на опашката за трона. Хари и Меган искат тя да получи отношението, което е присъщо на кралските деца. Двамата искат кръщене, подобно на това на първородния им син Арчи. Той беше кръстен в параклиса "Сейнт Джордж" в Уиндзор, а на кръщенето присъстваше баба му, кралица Елизабет.

Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор вече е записана в историята на Уиндзор като първата от преките потомци на кралицата, родена в чужбина и притежаваща двойно гражданство още от раждането си. Животът на Лилибет е и винаги ще бъде различен, позовавайки се на факта, че е дъщеря на Меган и внучка на Даяна - две разтърсващи кралската парадигма дами, които избират различен живот от кралския, пише ladyzone.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай