Обвиниха пореден актьор в изнасилване

Това е звездата от "Призови ме ствоето име" Арми Хамър

Обвиниха пореден актьор в изнасилване | StandartNews.com

Американският актьор Арми Хамър е обвинен в изнасилването на млада жена в Лос Анджелис през 2017-а, съобщи Би Би Си. Обвинителката е на 24 години и изложи твърденията си по време на виртуална пресконференция за медиите. 34-годишният Хамър отрече обвиненията. Адвокатът му заяви, че те са "скандални". Полицията в Лос Анджелис заяви пред BBC, че Хамър е заподозрян в разследване за сексуално престъпление от 3 февруари.

Младата жена заяви, че предполагаемото изнасилване се е случило на 24 април 2017-а. Тя каза: „Арми Хамър ме изнасилваше в продължение на повече от четири часа в Лос Анджелис, по време на което той неколкократно удари главата ми в стената. През тези четири часа се опитах да се измъкна, но той не ми позволи. Мислех, че ще ме убие. След това той си отиде, без да се тревожи за моето благосъстояние. Бях напълно шокирана и не можех да повярвам, че някой, когото обичам, ми е причинил това".

В изявление, изпратено до Би Би Си, адвокатът на Хамър Андрю Бретлер опроверга твърденията, предаде БГНЕС. Адвокатът заяви, че всички отношения на Хамър с жената са били "напълно съгласувани, обсъдени предварително и по взаимно съгласие”.

Арми Хамър нашумя с филма, номиниран за "Оскар", "Призови ме ствоето име".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай