Обрат! Хари настоял за Мегзит

Принцът бил двигателят на идеята двойката да се раздели с кралските си титли

Обрат! Хари настоял за Мегзит | StandartNews.com

Обрат в историята за Мегзит. Не свободолюбивата актриса Меган Маркъл, а доскорошният принц Хари е бил двигателят на идеята двойката да се раздели с кралските си титли и почести. Това твърди посветената на тях книга "Да откриеш свободата: Хари и Меган и какво е съвременно кралско семейство", съобщи Контактмюзик.

Принц Хари и съпругата му се отказаха от кралските си задължения в началото на годината и се преместиха да живеят първо в Канада, а след това в САЩ с амбицията да започнат нов живот като филантропи. Макар че досега британците обвиняваха Меган за решението, и дори изковаха нова дума - Мегзит, изглежда то не е било нейно.

"Истината е, че Хари беше нещастен отдавна. А тя винаги е показвала, че ще го подкрепя, каквото и да направи" - твърди книгата, съобщи ДарикНюз. Хари е казвал често, че не е имал друг избор, освен да се откъсне от кралския живот с Меган и сина им Арчи. В реч на благотворително събитие след изненадващото съобщение той призна: "Решението, което взех със съпругата ми да се оттеглим, не е лекомислено. Беше след месеци разговори и след години предизвикателства. Знам, че не винаги съм прав, но що се отнася до това, наистина е единственото решение". 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай