Ново 20: Нина Добрев стана винарка

Тя и приятелката й Джулиан Хъф са собственици на компания за вино

Ново 20: Нина Добрев стана винарка | StandartNews.com

Нина Добрев си има свой бизнес. Тя и приятелката й Джулиан Хъф, заедно с още няколко души, са собственици на компания за вино. По повод признаването на търговската им марка, тя се похвали в Инстаграм с бутилка в ръка. А то е" Fresh Vine Wine". Компанията не просто продава напитката, а е винопроизводител.

View this post on Instagram

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

Момичетата се стремят да предложат гама, която включва вина с по-ниски въглехидрати и калории. Други съоснователи на бизнеса са Рик Нечио, бивш изпълнителен директор на "Anheuser-Busch InBev", и Дамян Новак, бизнесмен от Минесота, който е председател на "Fresh Grapes". Компанията наскоро назначи за главен изпълнителен директор Джанел Андерсън, която преди е била маркетингов директор в "American Airlines".

Нина Добрев и Джулиан са най-добри приятелки и често прекарват време заедно. Джулиан Хаф е известна от "Dancing With the Stars", а Нина Добрев от "Дневниците на вампира", припомнят медии отвъд океана. Очаква се те да популяризират вината на компанията пред общата аудитория в социалните мрежи от над 30 милиона души. Бутилките са между 16 и 22 долара, а подаръчните комплекти по 75, като включват три шишета вино. Произведени в Напа, Калифорния, колекцията "Fresh Vine Wine" включва местно каберне совиньон, пино ноар, шардоне, розе вино и лимитирано каберне напа.

"Независимо дали тренирате пет пъти седмично или наскоро сте открили афинитет към фитнеса, воденето на активен начин на живот е важно, за да поддържате ума и тялото си във форма. Смятаме, че трикът е в баланса, който ине предлагаме - да останете активни, но и в същото време да се насладите на моменти с приятелите си на чаша вкусно вино, без да се чувствате гузни", казват от компанията, пише "Дир".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай