Нова българка в Холивуд

Вера от "Белези" взе US паспорт

Нова българка в Холивуд | StandartNews.com

Звездата от хитовия сериал "Белези" Вера Йорданова получи американски паспорт. С това се похвали самата тя в социалните мрежи.

"Да. След 18 години в тази красива страна най-накрая пристигна", написа актриса към снимка на паспорта в Инстаграм. Дълго време тя живя в Ню Йорк. Дали сега възнамерява да се завърне в Лос Анджелис, предстои да разберем. Последната й поява в Холивуд бе в продуцирания от Куентин Тарантино филм "Хотелът на ужасите 2".

Що се отнася до дома – за нея това е плаващо понятие, тъй като е гражданин на света. Но не изключва вероятността един ден да се установи у нас.

"Сега в България ми е най-приятно. При майка ми винаги се чувствам като у дома. В живота невинаги става така, както го планираш и за мен в момента има няколко отворени врати", коментира пред "Монитор" наскоро красавицата.

Вера е родена в Хелзинки в семейство на български музиканти, които са били на турне там. Пътува много с тях, от 7- до 14-годишна възраст живее у нас, след което се завръща във Финландия. Още като тийнейджър е забелязана от моден агент и скоро се появява на корици на списания и в каталози, след което заминава в Милано и Париж, откъдето стартира интернационалната й кариера.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай