Нов скандал в кралското семейство. Яхта и голи миски

Папараци изловиха мъжа на принцеса Юджини, внучката на Елизабет Втора

Нов скандал в кралското семейство. Яхта и голи миски | StandartNews.com

Джак Бруксбанк и Мария БучелатиПо всички личи, че в британското кралско семейство назрява нов скандал. Този път в центъра му са 31-годишната внучка на кралица Елизабет Втора, принцеса Юджини и нейният 35-годишен съпруг Джак Бруксбанк. Преди ден той се озова в доста деликатна ситуация: бизнесменът реши да разпусне на яхта в компанията на моделки. Но бе изловен от  папараците, които никога не спят.

Бруксбанк бе заснет в компанията на три момичета на разходка с яхта в Италия, гръмнаха медиите на Острова.

Принцеса Юджини и техният петмесечен син Август не бяха видени на борда. Имената на момичетата, които бяха на почивка с Бруксбанк, са известни: той беше придружен от моделите Мария Бучелати и Ерика Пелосини, както и от бившата редакторка на модно списание и настоящата му колежка Рейчъл Залис.

Пътуването на Джак Бруксбанк до Италия не беше тайна - той отиде на благотворителния бал на УНИЦЕФ, който се проведе на остров Капри в събота. Бизнесменът присъства на събитието като един от основните спонсори.

Пристигайки в Италия предварително, той, очевидно, реши да се отпусне малко и отиде да проучи брега на острова.

В снимките, публикувани от западните медии, Джак изглежда щастлив и весел: той щастливо плува с момичета в морето, прегръща ги и скача във водата от яхта.

Принцеса Юджини все още не е реагирала публично на появата на снимките.

Досега съпругът й не се бе замесвал в скандали. Двамата са женени от почти три години, а Юджини винаги говори за съпруга си с голяма топлина и любов. Когато детето им се роди, да го нарече прекрасен баща.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай