Нов проблем за семейство Софиянски

Най-малката дъщеря Димана се е разделила с италианското си гадже

Нов проблем за семейство Софиянски | StandartNews.com

Нов проблем се появи в графика на семейство Софиянски. След като Ива беше уволнена от Нова телевизия като снаха на олигарха беглец Васил Божков, а бившият столичен кмет влезе в болница, за да лекува корона заразата, докато жена му Алиса бореше вируса в дома им, сега Димана, най-малката от трите дъщери, се е разделила с гаджето си в Италия, съобщава ПИК.   

Димана Софиянска винаги е страняла от тукашния светски живот и за нея се знае доста по-малко, отколкото за Елена, най-голямата, и за Ива, по мъж Божкова. Изтърсачката във фамилията е завършила в Германия, където и живее от години заедно с вече бившия си приятел Паоло. Доскорошният кандидат зет на Софиянски е бъдещ моден дизайн в Берлин.

Междувременно стана ясно, че бизнесът на Софиянски, свързан с производството на храни, също се задъхва в ковид кризата. "И при мен пандемията се отрази зле. Влияе и върху организацията на производството. Трудно е, но не може да е по друг начин в момента. За съжаление се наложи да освободим около 20 души. Проблемът е, че се спира едно производство, което преди работеше за износ. Така секнаха приходите - и при мен, и в страната. Не ми остава нищо друго, освен да чакаме да дойдат по-добри времена", призна Софиянски в интервю пред столичен таблоид.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай