Николета бременна, тъпче се с кюфтета

Женствените й форми подпалиха мрежата, тя е по-умерена в постовете си

Николета бременна, тъпче се с кюфтета | StandartNews.com

 

Николета Лозанова загатна в социалната мрежа, че може наистина да е бременна. Плеймейтката обикновено следи теглото си и не си позволява да се тъпче с вредна храна, но този път изневери на диетата си. Едрогърдата брюнетка показа в инстаграм как набива кюфтета с хляб. „Сигурно наистина чака дете!’, коментират почитателите й.

Дали хубавицата е заченала от дългогодишния си приятел Ники Михайлов, това се питат от известно време феновете на двойката. Неотдавна сексапилната звезда посети Малдивите и на всичките си снимки позираше в гръб или внимателно прикриваше корема си с ръце. Формите й също напоследък изглеждат доста по-женствени от обикновено, което е типично за бременните.

Дори и брюнетката да носи живот в утробата си, едва ли ще го потвърди преди да минат първите рискови месеци. Oткакто се разболя от Ковид-19 и едва прескочи трапа, плеймейтката се зарече да бъде по-скромна, да не парадира с личния си живот и да пази най-хубавите моменти само за себе си.

Иначе Николета не крие, че иска още едно дете. Тя неведнъж е споделяла,  че копнее да има син, и то точно от Ники Михайлов. Плеймейтката отдавна си мечтае да роди от футболиста, но напоследък това нейно желание се е превърнало във фикс идея, издават хора от обкръжението й. Упорито се говори, че красавицата е успяла да зачене с помощта на отвара, приготвена й от прочут ходжа. „Тя не се спря да обикаля всевъзможни врачки и ходжи, за да се сдобие с дете. Явно най-накрая усилията й са дали резултат”, коментират в светските среди.

Лозанова има 7-годишна дъщеря от брака си с футболиста Валери Божинов, но е напълно готова да даде живот на още едно дете. Настоящият й мъж няма наследници, но се грижи всеотдайно за малката Никол, затова Николета била убедена в неговите качества и вярвала, че от него би излязъл идеален баща. Звездата не се притеснявала, че може да развали талията си или да съсипе силиконовия бюст – да зачене от вратаря било много по-важно за нея, пише Уикенд.

Лозанова и Михайлов са заедно от години, но няколко пъти се събираха и разделяха. По време на най-дългата им разлъка Николета се залюби с Валери Божинов, омъжи се и роди от него. Бракът им обаче просъществува едва три лета и последва развод. Тогава вратарят и красавицата възобновиха интимните си отношения – даже според клюките това се случило още преди официалния развод на плеймейтката. Първоначално те криеха, че са се събрали, но скоро истината излезе наяве.

„Единственото, което мога да кажа е, че съм щастлив, много щастлив. За мен в този живот всичко е съдба. И да бягаш, и да се криеш, ако нещо трябва да те намери, то ще дойде. Мога да кажа, че старата любов ръжда не хваща. Най-важното е хората да се обичат, независимо какво е станало през времето, през какви ситуации са преминали”, коментира тогава Михайлов и даде да се разбере, че с Лозанова наистина са заедно, а връзката им не е от ден по пладне..

Спортистът признава, че счита за грешка да се показваш непрекъснато из медиите и да коментираш любовния си живот. Някога и той правел така, но не видял нищо хубаво от това поведение. Сега е подел нова стратегия – да държи щастието си далеч от публичното пространство и от устите на клюкарите. Той съветвал и Николета да бъде по-умерена в медийните си изяви.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай