Никол Кидман проговори за Том Круз

Връзката на звездите продължава да буди интерес

Никол Кидман проговори за Том Круз | StandartNews.com

Разводът на Никол Кидман и Том Круз, които бяха женени от 1990 г. до 2001 г., беше една от най-обсъжданите теми по онова време и продължава да вълнува хората и днес. В интервю за "Harper's Bazaar" популярната австралийска актриса за пръв път от много време говори за връзката си с Том и как я е променила.

"Може би станах малко по-плашлива. Но винаги се опитвах да бъда колкото се може по-отворена. Просто предпочитам да живея по този начин. Понякога се тревожа и съм била наранявана, но въпреки това предпочитам позитивен подход, отколкото да отблъсквам хората", призна Кидман.

"Тогава бях много предпазлива, понеже бях наранена. Въпреки това и досега оценявам топлия подход, по който приключихме отношенията си. Предпочитам го пред хладнокръвния и мълчалив вариант", допълни тя.

С Том се запознават по време на снимките на филма "Дни на грохот" и след това стават една от най-известните двойки в света на шоубизнеса. "Бях млада... Мисля, че аз го предложих", признава тя. По време на десетилетието, което са заедно, актьорите осиновяват две деца, а Никол приема религията на съпруга си.

Предполага се, че именно неразбирателствата им за Църквата на сциентологията, американската секта, в която членува Том Круз, е станала причина за раздялата им. След развода Никол Кидман прави всичко по силите си, за да задържи децата си далеч от църквата. За нейно разочарование, дъщеря им Изабела продължава да следва религията на баща си, а по непотвърдена информация и синът им Конър също е последовател на модерната религия.

След раздялата си с Том Круз, Никол Кидман има кратка връзка с музиканта Лени Кравиц, а през 2006 г. се жени за музиканта Кийт Ърбън, с когото са заедно и до днес.

"Не си спомням, но настоящият ми съпруг Кийт казва, че когато сме се запознали ме е попитал как е сърцето ми, а аз съм му отговорила, че е отворено", разкрива Кидман.

"Тя е тази, която съм търсил цял живот. В мига, когато я срещнах всичко се промени... И така трябваше. Това бе най-хубавият момент, който съм преживявал. Знаех, че ако не се възползвам от този шанс, никога повече няма да бъда щастлив", казва в свое интервю Ърбън.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай