Невероятен късмет за три зодии през октомври видя астрологът Глоба

Ето на кои дати е добре да се вземат важни решения

Невероятен късмет за три зодии през октомври видя астрологът Глоба | StandartNews.com

Невиждан късмет очаква няколко зодии през октомври, според популярния руски астролог Павел Глоба. По думите му, този месец ще донесе значителни и драматични положителни промени в живота им. Щастието ще им се усмихне както във финансовата, така и във всяка друга сфера, която има нещо общо с материалното.

Астрологът казва още, че най-трудните въпроси ще могат да бъдат решени с лекота на 4, 8, 11, 12, 17, 21 и 29 октомври. 

Но на 2, 5, 6, 9, 14, 20, 23 и 28 октомври трябва да избягвате взимането на важни решения. Това важи най-вече за въпроси, свързани със здравето и за големи финансови операции.

Овен

Представителите на този зодиакален знак ще бъдат едни от най-големите късметлии през октомври. Те ще трябва да се заемат с нещата, които по някаква причина са решили да отложат. 

Глоба съветва Овените да наблегнат на самоусъвършенстването и да започнат да учат. Това ще им помогне да изградят солидна основа за бъдещето и да успеят във финансовите дела.

Телец

Най-успешен октомври ще бъде за хората, родени под знака на Телец. Астрологът ги съветва да се насладят напълно на този период. Късметът ще ги съпътства във всичко.

Независимо от това, Телците не трябва да надценяват силните си страни. Възможно е в резултат на неоправдан риск или преумора да загубят благоразположението на този месец.

Везни

Везните ще могат да подобрят финансовото си състояние чрез работа на непълно работно време и допълнителни задачи. Затова не трябва да пропускат възможността и страхотните предложения, пише jenata.blitz.bg.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай