Нарекоха свиня любима на Стефан Данаилов

Объркали Барбара Брилска с журналистка

Нарекоха свиня любима на Стефан Данаилов | StandartNews.com

Една от най-известните полски актриси – Барбара Брилска, която в края на 70-те години е имала страстна любовна авантюра с големия български актьор Стефан Данаилов, беше сравнена със свиня от свой руски колега, някой си Иван Охлобистин.

Помолена от полска медия да коментира изказването му, Брилска отговаря: „Не съм видяла интервюто. Тази фамилия Охлобистин не ми е позната, не съм работила с него. Нарекъл ме е свиня? Че защо?! Но аз не следя нищо, свързано с мен, в Интернет. Не ми пука. В момента съм много болна“, казва 80-годишната актриса.

Всъщност се оказва, че по време на интервю в YouTube актьорът и бивш православен свещеник Иван Охлобистин е объркал името на актрисата Барбара Брилска с това на руската журналистка Божена Ринска, както обяснява впоследствие, „по звукова асоциация“. Той я нарича „свиня“ и „омерзителен пресонаж“:

„Не обичам да съдя хората, но има такива боклуци“, гневи се актьорът. Негодуванието му било предизвикано от изключително груби изказвания на Ринска по повод гибелта на пътниците и екипажа на руски военно-транспортен самолет Ту-154, разбил се при излитането. Тогава той казал погрешното име и забъркал актрисата в обвиненията и обидите си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай