Наоми Кембъл: Не бих сменила цвета на кожата си

Аз съм Кралицата на нощта, заяви моделката

Наоми Кембъл: Не бих сменила цвета на кожата си | StandartNews.com

„Никога не бих сменила цвета на кожата си. Знам, че Синди Крауфорд и Клаудия Шифър ми завиждат – аз съм Кралицата на нощта, Черната пантера. А кои са те – само едни белокожи манекенки“, споделя Наоми Кембъл.

Красавицата, която сега върти любов с британския рапър Скепт, се слави като най-хладнокръвната супер моделка от 90-те до днес. Каквото и да става, екзотичната британка никога не губи присъствие на духа. Тя е на 23, когато се стоварва на подиума от обувките на Вивиен Уестууд с 23-сантиметрови токчета – пада, усмихва се и започва да маха на публиката като от трибуната на мавзолея. Овациите са оглушителни. Когато е осъдена на петдневен общественополезен труд заради тормоз над домашната помощница, Наоми отива да чисти канализацията с рокля на Долче и Габана за няколко хиляди паунда и буквално побърква медиите – снимките й заливат цяла Европа и Америка, а цената й скача до нови небеса.

На последното си засега ревю в Париж тя дефилира само веднъж – за бранда от Нигерия "Kenneth Ize". А мъжете, които са минали през сърцето и леглото й, са от богат по-богат и от известен по-известен: Майк Тайсън, Силвестър Сталоун, испанският танцьор Хоакин Кортес, Адам Клейтън от "U2", барабанистът на "Mötley Crüe" Томи Лий, Ерик Клептън - който я пристрастява към наркотиците, собственикът на Формула 1 Флавио Бриаторе, принцът на Монако Албер, Робърт де Ниро – говори се, че са имали таен брак, руският олигарх Владислав Доронин – от него имаше вила в Подмосковието за 140 милиона, проектирана от гениалната архитектка Заха Хадид.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай