Намесиха Гришо в любовен скандал

Руска тв звезда, модел и актриса направи сензационни разкрития за връзката си с Григор Димитров

Намесиха Гришо в любовен скандал | StandartNews.com

Руската тв звезда, модел и актриса Виктория Боня направи сензационни разкрития за връзката си с Григор Димитров, която продължила почти през цялата 2019-а. 41-годишната красавица избухна в бурен рев, докато разказва за злощастната развръзка на отношенията си с най-добрия ни тенисист.

"Струваше ми се, че той е идеален. Това беше човекът, когото исках да прегръщам постоянно. Имаше нещо магнетично привлекателно в него. Винаги се усмихваше. Исках да повярвам, че тази усмивка е искрена, истинска. Започнах да му приписвам качества, каквито той нямаше. В един момент му казах, че искам семейство и дете. Бях на възраст, на която все още можех да родя второ дете. Той каза, че също го иска и е готов. А месец по-късно разбрах от Инстаграм, че той се среща с друго момиче", сподели Боня, която е била в най-близкия приятелски кръг на настоящата половинка на Димитров - Лолита Османова.

"Преживях ужасни моменти, сигурно и на нея сега казва, че я обича и е готов на всичко. Заради него една част от мен вече не вижда доброто, красотата, не вярва в любовта. Това боли, много боли", заключи Боня.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай