Нафукани мацки разбиват сърцето на Брад Пит

Най-желаният ерген на Холивуд най-често се впуска в служебни романи

Нафукани мацки разбиват сърцето на Брад Пит | StandartNews.com

Брад Пит, който все още продължава да бъде най-желаният ерген на Холивуд и не само, в близкото и по-далечно минало често се впуска в служебни романи. Талантливият красавец влиза от филм във филм и няма време да ухажва дами извън професията.  

Робин Гивънс завладява Пит, когато той е на 23. Но сексапилът и страстта на певицата модел вълнуват Брад само година. По-късно Робин се жени за Майк Тайсън, а в медиите отвъд океана я наричат „най-мразената жена в Америка“.

Шалейн МакКол е партньорката на красавеца в първи епизод от безкрайната му любовна сага с колежки. Срещат се пред камерите на сериала „Далас“, когато момичето е само на 15. Според някои хроникьори на Холивуд връзката им продължава от 1987-а до 1989-а, когато все още непълнолетната старлетка се омъжва за музиканта Трент Валадарес и повече никога не споменава за ранното си увлечение по бъдещия киноас.  Днес дамата е майка на четири деца и работи в Калифорнийската библиотека.   

 

Следващата е Синита Мълоун, която Пит „сваля“ с помощта на агента си. Певицата е втората голяма любов, която Брад представя пред приятели, колеги и папараци. Докато са заедно, тя работи над втория си соло албум.  Заради актьора поп соул звездата се разделя с мъжа си Саймън Коул. По-късно Мълоун ще сподели в интервю, че Пит е истински романтик.

Джил Шолен разбива сърцето на Пит с лекота. Двамата снимат заедно и са гаджета за  година, след което тя го напуска заради друг. Брад признава, че това е един от най-мъчителните периоди в ранната му младост.

За да забрави Джил, той се хвърля в обятията на Кристина Апългейт. Тя обаче го зарязва не по-малко безцеремонно – на церемонията на наградите MTV през 1989 година.

Джулия Ормонд е поредната любов пред и зад камерите. Тя и Пит пренасят чувствата си от баладичния „Легенди за страстта“ с великия Антъни Хопкинс и извън сценария. Но нито един от двамата не желае да афишира връзката им, за която знаят само в най-близкото им професионално обкръжение. Двойката се разпада буквално в деня, в който режисьорът Едуард Зуик произнася думите „Край на снимките“.

Следващата в ловния списък на Пит е Джулиет Люис, която е с актьора в продължение на три години. Когато се запознават, тя все още е на 17, а той вече е на 27. Брад обаче бързо се изморява и отегчава от денонощната ревност на гаджето си. Той й обръща гръб през 1993-а, тя изпада в депресия и посяга към наркотиците. Тогава Брад – вече съвсем дружески – се притичва на помощ, за да измъкне бившата си от капана на дрогата. „Той е най-милият и талантлив мъж, когато познавам“, е казвала Джулиет.

Докато работи за култовата фентъзи драма „Интервю с вампир“, Пит кръстосва пътя си с изгряващата британска звезда Танди Нютън, която играе епизодична роля на цветнокожа робиня в дома на главния герой. Скоро двамата започват да излизат заедно без да се крият. Разминават се след година заради прекалено натоварени работни графици.

След това настъпва епохата на самата Гуинет Полтроу. В продължение на три години те са най-красивият и хармоничен дует в Холивуд. Пит прави предложение на колежката, паднал на колене с пръстен в ръка. След седем месеца развалят годежа, но и досега са близки приятели. Както се знае, Полтроу защити на висок глас Пит, когато Анджели Джоли го обяви за побойник и агресор. Брад открива временното спокойствие в прегръдките в Клер Форлани, с която си партнират в гениалния филм на Мартин Брест „Да срещнеш Джо Блек“ отново със сър Антъни Хопкинс. Уви, след партито за края на производствения процес Брад и Клер си казват „довиждане“.   

    

През 1998-а Пит среща първата си съпруга Дженифър Анистън. Женят се през 2000-а. Щастието им е безоблачно, докато Брад не влиза в „Мистър и мисис Смит“, където с всички възможни оръжия в ръце го очаква Анджели Джоли. 15 години и шест деца по-късно – три осиновени и три биологични – те все още са в развод. През 2018-а се чу, че преодолелият зависимостта от гнева и алкохола Пит е завъртял главата на чаровната професорка Нери Оксман. Но – до там. Сега Холивуд се надява, че Пит ще се завърне при Дженифър Анистън и отминава с небрежност снимките на папараците, на които той ходи по разходки и концерти с 30-годишната си съседка - звездата от „Развитие в застой“ Алия Шоукат.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай