Над 1000 жени минават през леглото на Хю Хефнър

Знаковата му копринена пижама е център на нескончаеми партита със знаменитости и модели

Над 1000 жени минават през леглото на Хю Хефнър | StandartNews.com
  • Бащата на "Мъжката Библия" се смятал за робовладелец на "зайчетата"
  • Знаковата му копринена пижама е център на нескончаеми партита със знаменитости и модели

 

"Предполагам, че съм най-успешният мъж, когото познавам. Не бих си сменил мястото с никого". Това са думи на Хю Хефнър - бащата на "Плейбой", любителят на момичета зайчета и създател на така наречената "Мъжка Библия". А и човекът, който твърди, че за разлика от Пикасо, който имал син период, има рус, по-рус и най-рус период. И който си отиде на 27 септември 2017 г., след като взриви представата за секс и отношението към него. И покрай нея си докара 45 милиона долара.

Хефнър е човекът, който вкарва голите красавици в "Playboy" и по този начин превръща списанието в своеобразна икона. Това става по времето, когато думата "бременна" е недопустима в популярна телевизионна поредица и всичко, свързано със секса, е своеобразна стигма. Именно тогава Хю Хефнър прави своеобразна революция по отношение на сексуалните отношения - той издава първия брой на списание "Playboy" с голи снимки на екранния секссимвол Мерилин Монро (заснети години по-рано). И обещава в уводната статия "хумор, изтънченост и пикантност".

Playboy скоро се превръща в забранен плод за тийнейджъри и библия за мъже с време и пари, настроени за "предписваните" от списанието вечери с приглушена светлина, тежки питиета, лек джаз, дълбоки размисли и още по-дълбоки желания.Хефнър, по думите на "Лос Анджелис таймс", се превръща в "жизнерадостния кръстник" на три поколения американски мъже, обявявайки се срещу сексуалното лицемерие и проповядвайки сексуална екстравагантност, която в действителност много от читателите му не приемат.През леглото му са минали над 1000 жени.Хю Хефнър се превръща в символ на начина на живот, който води. Десетилетия наред, с лула в ръка и със знаковата си копринена пижама, той е центърът на нескончаеми партита със знаменитости и модели на Playboy. Успява да сключи три брака, все с дами, които като че ли по нищо не се отличават от зайчетата в списанието. Парадоксът е, че първата е неговата колежанска любов Милдред. Тя вероятно е и причината той да направи завой по отношение на любовните взаимоотношения, тъй като изневерява на Хю с негов близък приятел. Както и да го е приел Хефнър, разводът отваря врати за много нови възможности - имало е периоди, в които той е поддържал връзка с по седем жени едновременно. След като му омръзва от семейни скандали и бебешки плач /по онова време вече има две деца/, Хефнър тегли 7000 долара кредит и дава живот на третото отроче - Playboy. То поне не плаче. А и печели за другите две.

Въпреки че е обект на остри критики, за по-освободените списанието е същинско изкушение. През годините за него са позирали известни жени като Дрю Баримор, Фара Фосет, Кейт Мос, Памела Андерсън, Мадона, Шарън Стоун, Наоми Кембъл, Линдзи Лоън.В същото време жените, които са били "зайчета" в неговото имение, споделят потресаващи подробности за периода, в който са живели там. За да издържат онова, което Хефнър е изисквал от тях, те се отдавали на алкохол и марихуана. Критикувал ги е, когато слагали прекалено ярко червило.

Всеки четвъртък трябвало да им плаща по 1000 долара, както е обещал, но преди това ги подлагал на разбор за външния им вид и поведението. Режел от парите, ако са качили килограми. Като цяло Хю се е смятал за робовладелецът на "зайчетата" и имал правото във всеки момент да поиска каквото и да било от тях. Свободата им била ограничена дотам, че да имат вечерен час - ако не се приберат до 21 часа, стига да не са на купон с него, следвали наказания. Свалял от парите им, ако папараци са ги заснели пияни в по-късни часове.  Хю Хефнър си отива на 91 години в една от многобройните си копринени пижами,  заобиколен от близките, или поне така пише в прескомюникето за неговата смърт. Още приживе обаче той си купува гробно място до гроба на Мерилин Монро. Цената е 75 хиляди щатски долара, но пък така Хефнър сбъдва мерака си да лежи в близост до една от най-желаните и търсени руси жени в Щатите.люб

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай