На една зодия ще й паднат пари от небето

Ето какво показват звездите за днес

На една зодия ще й паднат пари от небето | StandartNews.com

ОВЕН

Бъдете внимателни. Днес не всичко ще се получава от първи път и често ще се налага да правите по няколко опита. Настоятелността и готовността ви да положите достатъчно усилия ще ви се отплатят. Вероятни са парични приходи, даже и от неочаквани места. Може да направите някои покупки, но не харчете всичко.

ТЕЛЕЦ

Постарайте се да не се преуморявате днес. Ако е възможно, съкратете натоварванията, отложете някои неща и си създайте повече свободно време. Необикновени запознанства силно ще ви впечатлят и ще ви помогнат да погледнете по нов начин на много от проблемите. 

БЛИЗНАЦИ

Днес е добре да действате и да вземате решения самостоятелно. Съветите на околните по-скоро ще ви пречат, отколкото да ви помагат. Втората половина на деня е благоприятно време да въведете ред в личните си отношения. Отлично ще се разбирате с любимите си хора и позитивните емоции ще преобладават.

РАК

Сутринта ще е доста неприятна. Трудно ще се съсредоточавате и често ще ви отвличат от важните проблеми. Налага се да проявите доста настойчивост, за да се справите с тях. Следобед очаквайте добри новини и интересни предложения от романтичен характер.

ЛЪВ

Днес и деловите, и личните срещи ще преминават успешно. Отлично ще се разбирате с най-различни хора и ще намерите нови съмишленици. С общата работа може да започнат и приятелски отношения, а защо не и романтична история. Следобед е време за творчески занимания – ще откриете неочаквани таланти в себе си.

ДЕВА

Днес много от нещата ще ви се получават. Отлично ще се справяте с всички проблеми. Възможни са финансови приходи от неочаквани места. Някои от вас може да очакват подаръци и приятни изненади. Ще имате доста срещи, които ще ви зарадват. Имате шанс да възстановите стари отношения.

ВЕЗНИ

Денят не е лишен от трудности, но те не ви плашат. Готови сте да положите усилия, за да получите нужните резултати. Втората половина на деня ще ви даде възможност да си починете и  да се ободрите. Някои от вас ги чакат приятни срещи и интересни запознанства, които могат да продължат и като романтична връзка.

СКОРПИОН

Днес са възможни неочаквани новини, които ще ви накарат да промените плановете си и да отложите някои задачи, заради други, по-спешни. Денят ще завърши позитивно. Вечерта е време за всякакви занятия, които позволяват полет на фантазията. Покана за среща ще ви изненада.

СТРЕЛЕЦ

Ден, наситен с интересни мисли и смели планове. Не е изключено да промените кардинално замислите си и да оставите дела, започнати по-рано, за да постигнете съвършено нови цели. Няма да е лесно, но със сигурност няма да ви е скучно. Денят е успешен и от финансова гледна точка.

КОЗИРОГ

Не бързайте. Днес е време, когато предпазливостта е вашият най-добър помощник. Умението ви да запазвате самообладание също ще ви е от полза. Докато останалите се вълнуват и трескаво мислят, вие взимате правилните решения. Не се учудвайте, че за почти всеки проблем ви искат съвет.

ВОДОЛЕЙ

Сутринта няма да може да избегнете неприятните моменти. Налага се да обсъждате въпроси, които не са ви интересни и да прекарате много време в неособено приятна компания. За сметка на това, ще се появи възможност да се заемете с нещо ново, увлекателно и полезно.

РИБИ

Денят е успешен – възползвайте се от подкрепата на звездите, за да осъществите и най-смелите си планове. Лесно ще намерите помощници, но и сами може да се справите. Действайте с проверени методи – така ще бъдете доста по-ефективни. Може да имате малки разногласия с близките си.

/Марица/

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай